Angie & Appie

 

Toen het nestje van Lady op 17 februari 2007 geboren was, wist ik al dat ik Angie wilde houden, een maand of 2 later werd besloten dat Appie (Apollo) ook mocht blijven. Dol gelukkig was ik, wel werd besloten dat ze allebei "geholpen" zouden worden. 

Helaas ging het al sinds zomer 2009 niet zo lekker meer in de groep, daarom na zo goed als alles geprobeerd te hebben zijn we voor Appie en Angie een nieuw huisje gaan zoeken, dat was snel gevonden, ze wonen sinds 19 april 2010 bij Irene en Ron in Nijmegen, na wat gewenning probleempjes gaat het nu erg goed. voor foto's van hun in hun nieuwe omgeving, klik op de kleine foto:   UPDATE 10 MEI 2013!!!!!!

Ik mis ze nog elke dag, gelukkig gaat het hier nu beter en is de stress verdwenen. Elk jaar ga ik een bakkie doen in Nijmegen om te kijken hoe het met Appie en Angie gaat, maart 2013, het gaat perfect...............lekker spelen, slapen en buiten ontdekken. hiernaast een filmpje van Appie in de Tuin.

 

      

Voor foto's van dit heerlijke stel, zie de links foto's of kijk bij kittens.

Appie heeft op 28 september 2008 zijn eerste en enige show meegemaakt, Alle punten op de oorkonde waren excellent, hij heeft kwalificatie C.A.P.

Wij waren al vroeg in de ochtend aan de beurt bij de keurmeester, voor alle foto's

Toen Appie thuis kwam was er wat stress in de groep, daarom hebben wij besloten dat dit eenmalig was.