De nieuwe blikopeners

 

Hieronder de verhalen en foto's van de kittens bij hun nieuwe eigenaren.

 

Chocolat

Azzaro is als 1e opgehaald, op 17 mei 2007 door de fam. Ter Haseborg, hij heet nu Chocolat.Hij woont 6 maanden per jaar in Frankrijk en de andere 6 in Hilversum. Chocolat is gecastreerd.Januari 2009 kreeg ik een mail dat het er goed met hem gaat, een echte heer.

Klik op de camera voor het fotoboek van chocolat.   

 

Aisha

Op 19 mei 2007 werd Aisha opgehaald door Ine Verreussel, ze heeft de naam gehouden, Samen wonen ze met nog meer oosterse tiepjes in Nijmegen, Aisha heeft al meegedaan aan meerdere shows en daar prijzen gewonnen. Ook is ze momenteel zwanger en uitgeteld op of rond 20 februari 2008. 24-2-2008 werd ik gebeld door een trotse Ine, Aisha heeft 4 mooie kittens op de wereld gezet,  Foto's blijven komen.

Aisha heeft op 9 november 2008 weer een nestje gekregen, samen met Okonor Willy Wonka, zie hiernaast de foto's Alle kittens hebben ondertussen een huisje gevonden.

 

Van Aisha heb ik regelmatig foto's gekregen

 

Amber

Amber vertrok op 27 mei 2007 ook naar Nijmegen, ook zij houdt haar naam, naar Lesley. Ze woont daar met nog meer oosterlingen. Amber woont nu bij John en Bianca in Dordrecht, 24 juni is zij bevallen van 2 wolkjes van kittens  , zie de foto's    

Ook van Amber krijg ik foto's

 

Missy

Aurora werd op 1 juni opehaald door de fam. de France uit Hilversum. De bedoeling is dat missy (zo heet ze nu) samen met Doerak een nestje gaat krijgen. 

Van Missy heb ik ook wat foto's