Poema & Cheeta

Sinds mei 2002 ben ik verliefd geworden op het ras Oosters Korthaar, ik kreeg via een vriendin Cheeta & Poema, broers. Geboren op 5 december 2000 tussen 15.50 en 18.20 uur. Volgens de Stamboom heet Cheeta: Phoebus Magic Stapff en Poema: Horus Magic Stapff. Hier een foto van het nest:

Poema is een gecastreerde heer, die gewoon lekker bij ons woont. helaas heeft Poema het gedrag van Cheeta overgenomen en zijn wij al 4 jaar aan het stoeien met plassende katers in huis, van alles al geprobeerd, het punt met Poema is dat hij naar buiten moet kunnen wanneer hij dat wilt, dus niet afhankelijk moet zijn van ons en zeker niet van buurtkatten, wij hebben helaas een nieuw huisje moeten zoeken en hebben met pijn in het hart afscheid genomen van Poema. Hij gaat nu lekker in Lelystad wonen, bij 2 andere poezendames, hij kan daar naar buiten wanneer hij dat wilt, de blikopeners zijn lieve mensen die het beste met Poema voor hebben, ik ben zondag 1 april bij Poema wezen kijken in Lelystad.zie de foto's  , Ik ben blij dat ik het gedaan heb, het was misschien beter van niet geweest, poema was toen ik weg was gegaan een beetje van slag, maar nu gaat alles weer goed. bedankt Miranda & Jarno.

Zijn broer Cheeta is op 29-10-2005 buiten gaan spelen, sindsdien was hij verdwenen, we hebben van alles gedaan om hem te vinden, zoeken, posters, advertenties, noem het maar op.

29-11 kreeg Winni het nare bericht dat Cheeta gevonden was, 5 huizen verder lag hij in een tuin onder een grote struik.

Waarschijnlijk is er snel nadat hij zoek was geraakt iets gebeurt en heeft hij naar huis willen komen, maar heeft dat niet gered.

Cheeta ligt nu in de tuin begraven, waarin hij zo graag speelde.

 

Cheeta: 5/12/2000 - 29/10/2005

Eerbetoon aan Cheeta

Hieronder de familie van mijn jongens:

 

De vader van mijn boevenspul is Ch. Phoebus de Castel Meillant  

              Geboren 13 augustus 1999.

 

 

De moeder heet Griffonner's Chula Magic, Geboren 20 december 1999, helaas heb ik van haar nog geen foto kunnen vinden.

 

 

De oma van moeders kant is griffoner's Chula

 

 

Opa, ook van moeders kant, heet Hearts and Flowers Jason, maar daar is ook nog geen plaatje van gevonden.

 

De vader van vaders heet Ivanhoe d'Amenophis

 

Oma van vaders kant is El Shaklan Lorelei