Het Kattenkookboek

 

Recepten en wensen van Cailin, Cheeta & Poema

 

1)    Gegrilde Sardientjes:   Je haalt een kilo sardientjes bij de visboer, doet ze aan een stokje, hangt ze boven een houtskoolvuurtje, mogen ook op de BBQ.   Ze kunnen eventueel ook rauw gegeten worden en hoeven al helemaal niet op een stokje te zitten.

 

2)     Visbuffet: Ook hiervoor ga je naar de visboer, je legt de vis op een schaal, op de foto is dit netjes gedaan, maar dat is niet noodzakelijk.

Dit is eigenlijk een zeer makkelijk recept, de katten kunnen, behalve het kopen van de vis, dit eigenlijk zelf regelen.

 

3)    Gegrilde Kip: er worden kippenpoten of een hele kip gekocht bij de poelier of supermarkt, deze worden gekruid naar smaak, voor katten niet te zout graag, dat is niet goed voor de ingewanden van de kat..

Daarna wordt de BBQ lekker opgestookt tot een graad of 220, de kippenpoten of kip leg je op het rooster, 15 minuten wachten en je kunt aan tafel of aan het bakje.

 

4)    Visbuffet 2: er is nog een variant mogelijk op het visbuffet, hiervoor haal je een zalm, snijd deze open en legt er wat andere vissoorten er omheen.

Hiervoor zijn eigenlijk geen vorkjes nodig, nagels zijn scherp genoeg.

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

5)    Bij dit alles houden de katten wel van een milkshake of ijs voor de nodige dorst.

 

6)    Als het later op de avond is en de katten hebben nog honger, dan wordt er vaak een shoarmaatje besteld.

  Rauwkost en/of broodje is niet nodig.

 

7)    Maar in de meeste gevallen, elke dag dus, krijgen de poezenkinders van de baas en 1 of 2 keer per week en als ze heel lief zijn ook wel dus slecht hebben ze het hier zeker niet!!!!!